İçme Suyumun Tadı Nasıl Olmalıdır?
Suyunuzun tadı, sizin damak zevkinizi etkiler. Suyunuza tad veren Aktif Karbon Teknolojisidir. İçme suyunuzda fazla bulunan klor, demir, mangan, potasyum, klorür gibi maddelerin alımı MTM Evsel su arıtma cihazlarında bulunan Aktif Karbon prosesiyle yapılır. Ve siz MTM evsel su arıtma cihazlarından,güvenli ve kaiteli su içenin keyfine varırsınız.
H2O; mineral, organik veya inorganik madde, mikroorganizma içermeyen bir sıvıdır, çözücüdür. Su içerisinde bulunan oksijeni tükettikleri gibi parçalanmaları sonucu ortama salınan artık maddeler nedeniyle de tat değişikliğine neden olabilirler. Yine fazla sayıdaki mikroorganizma, mineral içeriğin fazla veya az olması, algler suyun tadının farklı algılanmasına neden olabilir.
0